Начало / Общество / Плевенският окръжен съд отчете дейността си за миналата година

Плевенският окръжен съд отчете дейността си за миналата година

Годишно отчетно събрание на Плевенски окръжен съд и Районните съдилища от съдебния район се проведе днес в Съдебната палата в Плевен.

На събранието се обсъди доклада на Административния ръководител на Плевенски окръжен съд за работата на окръжния и районните съдилищата в съдебния район, за изминалата 2018 година.

Присъстваха съдии от Окръжен съд Плевен и районните съдилища, Мария Нейкова – инспектор от Инспекторат към Висшия съдебен съвет, кмета на град Плевен – Георг Спартански, Окръжния прокурор – Ваня Савова, и.ф. председател на Административен съд Плевен – съдия Николай Господинов,  Председателят на АК Плевен – Оля Ботева, Красимир Начев – Директор на Областна дирекция на МВР град Плевен, както и представител на ДАНС – Плевен – Пламена Спасова.

Председателят на Окръжен съд Плевен прочете резюме на доклада на съда, като обсъди очерталите се тенденции в работата на съдилищата от съдебния район и направи изводи за отминалата отчетна година. Поздрави всички съдии и съдебни служители за ползотворната им работа през предходната година и им пожела да реализират още по-големи професионални успехи в бъдеще.

Поздрави за успешно приключилата 2018 година и пожелания за лични и професионални постижения, отправиха и заместник председателят на Окръжен съд Плевен – съдия Екатерина Панова, окръжния прокурор Ваня Савова, инспектор Мария Нейкова, кметът Георг Спартански и председателя на АК Плевен – адвокат Оля Ботева.

Прочетете също:

Поздрав на Мартин Митев за 24 май

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ, ХОРА НА ЗНАНИЕТО, ИЗКУСТВОТО И КУЛТУРАТА, СКЪПИ ПЛЕВЕНЧАНИ, На 24 май отбелязваме един ...