Акценти
Начало / Общество / ОИЦ Плевен стартира втория информационен цикъл за 2016г. в община Гулянци

ОИЦ Плевен стартира втория информационен цикъл за 2016г. в община Гулянци

На 1 ноември екипът на Областния информационен център (ОИЦ) – Плевен организира първа информационна среща от втория цикъл за 2016 г. в община Гулянци, за да отговори на потребностите от актуална информация по оперативните програми.

Експертите Костадин Киров и Цветемира Къдрийска от ОИЦ представиха възможностите за получаване на финансова подкрепа по отворената в момента процедура „Социално предприемачество“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020 г.“, както и по Мярка 4.1 от Програмата за развитие на селските райони. Те очертаха и спецификата на очакваните мерки процедури за 2017 г. по Програмата за развитие на селските райони и по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, както и по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“.

%d0%be%d0%b8%d1%86

Предстоящото през 2017 г. отваряне на публичните мерки по Програмата за развитие на селските райони предизвика интереса на специалистите от общинската администрация.

Земеделските производители, представителите на бизнеса и местната администрация, взели участие в информационното събитие, се възползваха от възможността да получат на място отговори на въпросите си.

Прочетете също:

Безплатни представления на „Разпитът” в град Левски  с Веселин Плачков и Христо Мутафчиев

По повод Деня на независимостта и 180 години от рождението на Васил Левски на 24 ...