Начало / Общество / Община Червен бряг получи високопроходими автомобили

Община Червен бряг получи високопроходими автомобили

Министерството на вътрешните работи (МВР) предостави безвъзмездно на Община Червен бряг автомобили с висока проходимост. Това стана по искане на кмета д-р Цветан Костадинов и със съдействието на народния представител Пламен Тачев.

Автомобилите са необходими с цел по-бързата реакция при бедствени ситуации в зимните месеци, за спасителни акции на трудно достъпни места, за доставка на стоки от първа необходимост при кризи и за всякакви други нужди на населението.

Единият от джиповете Общината предостави на Инспектората за по-добро изпълнение на служебните задължения. На символичното предаване на ключовете присъстваха кметът Цветан Костадинов, депутатът Пламен Тачев, общинският съветник Николай Николов и началникът на Инспектората Данаил Тоновски.

Кметът Костадинов благодари на Пламен Тачев за съдействието и на МВР за бързата реакция.

Припомняме, че отново със съдействието на Тачев в началото на годината Общината получи близо 1,6 милиона лева от държавата за ремонт на улици. Благодарение на отпуснатите от Министерския съвет средства започна ремонта на над 16 км. пътна мрежа на територията на цялата Община.

A през март дарителската кампания на Тачев „Да спасим живот заедно“ осигури на личните лекари в цяла Плевенска област предпазни средства срещу COVID-19.

Прочетете също:

Урок на тема „Фабрика за нов живот” проведоха в ДГ „Еделвайс” в Плевен

За единадесета   поредна година в ДГ „Еделвайс” – Плевен, проведоха открит урок по предприемачество. Той ...