Начало / Общество / Община Плевен отдава под наем Летния театър и новия басейн

Община Плевен отдава под наем Летния театър и новия басейн

Летен театър

Община Плевен обяви конкурси за отдаване под наем на Летния театър в парк Кайлъка и на покрития плувен комплекс в двора на училище „Иван Вазов”.

Първоначалната наемна месечна цена на Летния театър е 340 лева без ДДС. Депозитът за участие в конкурса е 1 020 лева. Той ще бъде отдаден, докато бъде одобрен проект за възстановяването му като фестивален комплекс и младежки център за провеждане на музикални празници, фолклорни конкурси, концерти и прожекции, но за не повече от 5 години. Имотът е публична общинска собственост със застроена площ от 1 938 кв м, в това число гримьорна на два етажа с площ 128 кв м, сладкарница с площ 70 кв м и кинокабина с площ 42 кв м.

Предложенията на участниците се представят предварително в Центъра за административно обслужване на граждани при Община Плевен до 16 часа на 29 май. Конкурсът за Летния театър ще се състои на 30 май от 10,30 часа в Актовата зала на Общината.

Басейн

Офертите за публичния конкурс за отдаване под наем на новия плувен комплекс се приемат предварително в Центъра за административно обслужване на граждани до 16 часа на 29 май. Обектът ще бъде отдаден за 10 години. Той е частна общинска собственост. Първоначалната наемна месечна цена е 2 200 лв без ДДС. Депозитът за участие в конкурса е 10 000 лв.

Конкурсът ще се проведе  на 30 май от 10.00 ч. в Актовата зала на Община Плевен. Документацията ще се продава от 21 до 28 май.

Прочетете също:

Общински съвет – Плевен гласува 5 000 лв. за лечението на проф.Недкова

Еднократна финансова помощ в размер на 5 000 лв. от бюджета на Община Плевен ще ...