Начало / Политика / Областното ръководство на ГЕРБ Плевен декларира, че ще следва приоритетите си

Областното ръководство на ГЕРБ Плевен декларира, че ще следва приоритетите си

Областното ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен и новоизбраните общински съветници от партията  разпространиха днес декларация, с която изказват благодарност за получената подкрепа по време на двата тура на местните избори и заявяват, че ще следват приоритетите, представени по време на предизборната кампания.

Ето и текста на декларацията:

Скъпи членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ,

Изразяваме нашата огромна благодарност за подкрепата, която получихме на двата тура на местните избори. Благодарим на всички хора, които повярваха в нашите програми за развитие на Област Плевен, в резултат на което ГЕРБ остана първа политическа сила в Областта. Благодарим и на всички 20 762 плевенчани, които дадоха своето доверие на Мирослав Петров, нашият кандидат за кмет на Община Плевен.

Ние, новоизбраните общински съветници и кметове в област Плевен, заедно с ръководството на партията, декларираме пред Вас, че ще продължим да работим, за да превърнем Плевен в една модерна и развиваща се област. Ще продължим да следваме своите приоритети, представени пред Вас по време на предизборната кампания:

Стимулиране на инвестициите в Плевен и развитие на икономиката в областта;

 Подобряване на условията в индустриалните зони;

Ясна концепция за подобряване на пътната инфраструктура в региона, особено с оглед свързването на Плевен с АМ „Хемус“;

Активно участие на местната власт в големите енергийни проекти, които предстои да се реализират в региона – АЕЦ „Белене“ и „Балкански поток“;

Конкретни мерки за създаване на стимули за задържане на младите хора;

Продължаване на битката с битовата престъпност, опазване на обществения ред и осигуряване сигурността на гражданите;

Реновиране на спортната инфраструктура и подкрепа за развитието на спорта;

Обръщане на по-голямо внимание на развитие на кварталите в Плевен;

Предприемане на мерки за осигуряване на по-чиста околна среда и справяне с проблема с бездомните животни;

Предприемане на мерки за осигуряване на по-добра инфраструктура и условия на живот в малките населени места;

Ние осъзнаваме огромната отговорност, която имаме за работата на местните парламенти в следващите четири години и гарантираме конструктивност в работата си и диалогичност както по отношение на общинските администрации, така и в обсъждане на проекти и предложения с колегите си от всички останали партии и коалиции в Общинските съвети. Това не означава, че няма да бъдем критични към предложения, които смятаме за неприемливи и неработещи и които не са в полза на жителите на Област Плевен!

Уважаеми приятели,

През цялата кампания получавахме предложения за подобрения в една или друга обществена сфера, за изпълнение на които ще демонстрираме инициативност и последователност! Както и досега, ще сме готови за обсъждане на проблеми и търсене на решения! Доверието е ценност, която трябва да се заслужи и ние добре знаем това!

Прочетете също:

Продължава почистването на речните корита на територията на Плевен

Поетапно почистване на речните корита в Плевен извършват екипи на „Паркстрой“ ЕООД. На фирмата е ...