Начало / Общество / Областният управител на Плевен с поздравителен адрес за празника на полицията

Областният управител на Плевен с поздравителен адрес за празника на полицията

„Трудна, често пъти неблагодарна, обсебваща времето и вниманието – това е професията на българския полицай. Затова с нея се захващат само онези, които я приемат като свой дълг, като житейска мисия и призвание.

Доверието, достойнството, хладнокръвието и върховенството на закона са онези неизбежни навигационни маркери, които определят единственото правилно развитие на добрия полицай като перфектен професионалист и пазител на законността”, се казва в поздравителния си адрес по повод днешния празник на полицията областният управител на Плевен Мирослав Петров.

„Опитът ми в системата ме е срещал с много заслужаващи уважение и признание колеги. Благодарение на тяхната безупречна работа авторитетът на българската полиция бива ежедневно отстоява. Бих искал да пожелая на вас и вашите семейства здраве, търпение и смелост, защото във вашите ръце и на вашата безпристрастност и достойнство е поверено най-ценното  –  сигурността и живота на хората и тяхното имущество! Честит празник!”, каза още Петров.

Прочетете също:

За имен ден днес да почерпят Григор и Гриша

На 25 януари църквата почита Св. Григорий Богослов. Той бил голям богослов, писател и поет. ...