Начало / Образование / Областният управител на Област Плевен бе сред гостите на откриването на новата учебна година в училище „Георги Бенковски”
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Областният управител на Област Плевен бе сред гостите на откриването на новата учебна година в училище „Георги Бенковски”

Областният управител на Област Плевен Ралица Добрева лично поздрави лекоатлетът Тихомир Иванов и неговият треньор Георги Гетов за постигнатия успех на олимпиадата в Рио. Тя им благодари за това, че направиха всички ни горди че сме българи и плевенчани.

„Бих искала да пожелая на всички – ученици, учители и треньори да виждат всеки успех, колкото и голям да е той, като стъпка напред към по-голяма цел. Бъдете здрави, смели в мечтите си и постоянни в тренировките и учението! Ползотворна учебна и спортна година!”, се казва в поздравителен адрес на Областния управител по повод началото на новата учебна година.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Постиженията на възпитаниците на спортното училище „Георги Бенковски” далеч не се изчерпват с олимпийския успех на Тихомир. Най-добрите спортисти за миналата година излязоха на сцената, за да вдъхновят своите съученици за още по-добри спортни резултати.

Директорът на ССП” Георги Бенковски” Пламен Георгиев лисна менчето пред петокласниците, които първи прекрачиха прага на училището, изпълнени с надежди и мотивирани за високи спортни успехи.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Прочетете също:

Болници в Плевен се включват в кампанията „Обичам те, сърце”

Кампания под мотото „Обичам те, сърце“ стартира Българският кардиологичен институт (БКИ). За начало на инициативата ...