Акценти
Начало / Архиви на етикети: снегонавявания

Архиви на етикети: снегонавявания

Пожарникари съдействаха в усложнената ситуация заради снегонавяванията

На 24 март 2020 година служители от РДПБЗН-Плевен извършиха технически помощи – съдействие на закъсали автомобили на пътя в село Върбица до асфалтобазата, на пътя за село Пелишат,  отстраняване на паднало дърво на пътното платно Плевен – Къшин, съдействие на снегопочистваща фирма в ж.к.„Сторгозия” с ел.генератор.

Прочети повече »

Пътищата в община Плевен проходими при зимни условия

Междуселските пътища в община Плевен са проходими при зимни условия. Това съобщиха от пресцентъра на Община Плевен. Заради образувани преспи затруднения е имало на пътя Радишево-Пелишат, където се е наложило да бъдат изтегляни автобус и няколко автомобила, закъсали в преспите. Няма проблеми с водоснабдяването и електрозахранването в общината.

Прочети повече »

Заради снегонавявания затвориха път към Славяново

Затворен за движение е РП ІІІ – 3402 Славяново- РП І 3. Причина за това са снегонавяванията. Призовават се гражданите да избягват пътуванията, съобщават от Областна администрация. Ако все пак е наложително да пътувате в тази посока, препоръката е да се съобразяватесъс зимната обстановка и да тръгвате на път подготвени.

Прочети повече »

Поради снегонавявания движението е ограничено по път Чомаковци – Кнежа

Движението по път III-1306 от разклон с път II-13 до с. Глава и по път III-306 Чомаковци – Кнежа е ограничено, поради снегонавявания, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Прочети повече »