Начало / Архиви на етикети: билярд

Архиви на етикети: билярд

Турнир по белот, джаги и билярд организират в Кнежа

Втори общински турнир по белот, джаги и билярд организират в Кнежа. Състезанията ще се проведат от 19 до 21 август  в лунапарк „Кнежица“. Записванията за участие вече започнаха, крайният срок е до 16 август  на тел.: 0877 20 22 30 / 09 109 35 65 – Глория Кончарска или на ...

Прочети повече »

Аматьорски турнир по билярд ще се проведе днес в Плевен

Аматьорски турнир по билярд 8-ма топка ще се проведе днес в Плевен. Турнирът ще започне в 18 часа, а мястото е STIX Плевен в Панорама Мол. За финалистите са предвидени предметни награди, споделят организаторите.  Участието е срещу такса от 5 лв., а записванията и допълнителна информация са на място.

Прочети повече »

Аматьорски турнир по билярд отново в Плевен

Аматьорски турнир по билярд 8-ма топка организират отново в Плевен. Той ще се проведе в STIX Плевен, в Панорама МОЛ. За финалистите са предвидени предметни награди.  Участието е срещу такса от 5 лв. Турнирът ще се проведе на 14 декември от 18 часа. Записвания и информация на място.

Прочети повече »

Аматьорски турнир по билярд организират в Плевен

Първи аматьорски турнир по билярд 8-ма топка организират в Плевен. Той ще се проведе в STIX Плевен, в Панорама МОЛ. Обявеният награден фонд е 240 лв. Участието е срещу такса от 5 лв. Турнирът ще се проведе на 30 май от 11 часа.

Прочети повече »