Акценти
Начало / Политика / Николай Бареков: Румен Петков създаде в Плевен и ГЕРБ, и БСП, и АБВ

Николай Бареков: Румен Петков създаде в Плевен и ГЕРБ, и БСП, и АБВ

DSCN7884

„Румен Петков е изключително компрометирана фигура. Навремето той ме запозна с Цецка Цачева и каза: „Това е наше момиче. Дал съм я в ГЕРБ да й помогнем за изборите”. В Плевен Румен Петков създаде навремето и ГЕРБ, и БСП. И сега създава и АБВ. Той създаде и Найден Зеленогорски. Единствената партия, към която няма отношение, е „България без цензура”.

Това заяви лидерът на „България без цензура” (ББЦ) Николай Бареков при посещението си в Плевен. Той присъства на освещаването на офис на партията, съпровождан от представители на коалиционните си партньори от ВМРО и ЗНС. Между тях бяха лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и воеводата Ангел Джамбазки. На събитието присъстваха ръководителят на местната организация Красимир Владов, двамата му заместници Върбан Мончев и Галина Петкова, активисти и гости.

DSCN7910

Бареков заяви, че всички, които в Плевен са срещу ГЕРБ могат спокойно да гласуват за ББЦ, и добави, че очаква висок резултат от областта. По отношение на евролистата той информира, че ще е водач формално, тъй като няма да остане в Европарламента. Престоят му ще е само в рамките на месец, за да ситуира ББЦ в едно от големите европейски семейства. Цялата си едномесечна заплата Бареков щял да дари за читалищата в България. Евродепутатите от партията пък ще подпишат декларация, че даряват 80% от заплатите си от ЕП за читалищна дейност в България.

След освещаването на офиса на партията Бареков се включи в срещата с граждани непосредствено преди спектакъла „Площадът” на Нешка Робева, който съпътства политическата обиколка на страната и се състоя в Драматочно-куклен театър „Иван Радоев“.

Прочетете също:

Парламентарни избори: Резултати за област Плевен при 100% обработени протоколи

При 100% обработени протоколи от секционните избирателни комисии Коалицията ГЕРБ-СДС е с най-висок резултат в ...

11 коментари

 1. ОмарХаян

  Ами създаде ги , ние да му мислим как ще ги унищожаваме !

 2. Петков ги създаде, обвит в алкохолни изпарения. Ние да му мислим, как ще се отървем от тях.

 3. Румен Петков е политически труп

 4. На Румен Петков мястото му е в затвора, заедно с неговите създания.

 5. Не може да не се забележи, че Емил, Стефан и Краси от предните коментари са един и същ шизофреничен трол.
  По същество.
  Всеки който има коефициент на интелигентност малко над средната стайна температура не би гласувал за Бареков. Този момък е по-разкрепостен и от порноактьорите. Може без свян да прави всичко пред камера 🙂

 6. Христо Манолов

  Румен Петков е алкохолик в много тежка зависимост! И второто нещо – работи срещу партията, разцепи я, създава интриги! Посредствен и глупав политик, затова ще бъде извън класацията!

 7. Бареков , ние в Плевен помним как сме ви вижали с Румен на една маса

 8. Довчера му връзваше обувките, днес го хулиш? Бареков, народа не е чак толкова прост,.всички знаем, че ти си фуинансиран от ДПс и Делян Пеевски, зад теб седят парите и медиите на делян Пеевски и руската банка. Ти си ДПС 2. Ти си позор за родината си

 9. Защо не кажете, че няма никой да го посрещне и нямаше кой да снима празната му зала?

 10. Шони Ганчев

  Барече , погледни Краси Каракачанов до теб и Калин Поповски и ще разбереш , че и теб те е насочил към провал . Все пак това не е толкова зле като се вземе под вниание какви утрепки сте с Румен Петков

 11. Педро с баданарката

  Барече , вземи се скрии