Начало / Икономика / НАП търси 29 инспектори за „Фискален контрол”

НАП търси 29 инспектори за „Фискален контрол”

НАП - Плевен

Национална агенция за приходите търси 29 служители за специализираното звено „Фискален контрол“. Агенцията е обявила конкурс за длъжността „инспектор по приходите”, които ще работят в екипи на смени на граничните пунктове Кулата, Калотина, Дунав мост 2, Бургас Уест, както и в мобилни екипи в Плевен, Велико Търново и Сливен.

За сектор „Оперативни дейности – Велико Търново“ обявените свободни щатни бройки” са 9 /девет/. Инспекторите по приходите ще работят приоритетно на: ГКПП Дунав мост 2 – 4 свободни щатни бр.; мобилен екип Плевен – 1 свободна щатна бройка;  мобилен екип Велико Търново – 4 свободни щатни бройки.

Конкурсът за свободните работни места ще се проведе на два етапа – решаване на тест и интервю.

Работата на инспекторите във фискалното звено ще бъде свързана с физически и документален контрол на стоки, представляващи висок фискален риск. Данъчните ще следят как се движат стоките, дали се реализират на територията на Република България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнение на функциите си.

Кандидатите за работа в НАП трябва да подадат документи до 7 юни лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно-оригинал в сградата на съответната структура на НАП във Велико Търново, Бургас и Благоевград. Тъй като 7 юни е неделя, от НАП уточняват, че ще приемат документи включително и в понеделник. ТД на НАП Велико Търново се намира на адрес: град В.Търново, площад „Център“  2.

Описание на длъжностите, изискванията за конкурса и образци на заявление за участие, могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП – www.nap.bg.

Прочетете също:

Майя Ананиева с престижната награда „Най-добър арт педагог в света“

Ръководителят на арт школа „Колорит” в Плевен – художничката Майя Ананиева, е удостоена с престижната ...