Начало / Крими / Наложиха парична гаранция на двама рецидивисти набили и ограбили мъж

Наложиха парична гаранция на двама рецидивисти набили и ограбили мъж

Последното нападение на двамата мъже, преди да бъдат установени от полицията, е на 5 юни тази година  в село Каменец,съобщават от полицията в Плевен. След като разбили входна врата двамата са проникнали в дома на 40-годишен мъж, нанесли му удари в лицето и тялото, и откраднали 150-200 лева. Незабавно е започнало разследване и след проведените оперативни действия са установени извършителите на грабежа. Единият е 47-годишен, с криминална проява за използване на неистински документ, за придобиване и държане на взривни оръжия и боеприпаси,  заявителски материали за кражба, грабеж, принуда, закана спрямо длъжностно лице и за управление на МПС след употреба на алкохол. В досието му има още материали за измама и хулиганство и 11 съдебни дела на РС-Плевен, РС-Левски, ОС -Плевен, Софийски градски съд, и Военен съд. Другият съучастник е 24-годишен също с не една  криминална  проява и с една присъда. И двамата извършители са от село Каменец. Привлечени са в качеството на обвиняеми по досъдебно производство. Наложена им е мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 3000 лева на 47-годишния и 1500 лева на 24-годишния. Документирането на престъната дейност продължава

Прочетете също:

74-годишен мъж загина при пожар в дома си

При пожар в дома си в плевенското село Брегаре е загинал 74-годишен мъж, съобщиха от ...

2 коментари

  1. Добре поне, че е започнало незабавни разследване и след проведените оперативни действия са установени извършителите на грабежа.Много им се чудя на тези хора, толкова ли ги мързи да седнат и да работят и да изкарват пари със собственият си труд а не за сметка на чужди хора.Надявам се да ги осъдят трябва да се вижда че за престъпниците има последици , а не да излизат и да си живеят безнаказано.Благодаря за статията вашият блог е хубави и често го посещавам.

  2. Доста неприятен инцидент дано да не се повтаря повече ,,,това което прочетох как…’ След като разбили входна врата двамата са проникнали в дома на 40-годишен мъж, нанесли му удари в лицето и тялото, и откраднали 150-200 лева. Незабавно е започнало разследване и след проведените оперативни действия са установени извършителите на грабежа….“ и то за какво, заради някакви пари какви неща са способни да направят хората., много сме жестоки в това трябва да си признаем не се сещам за друго същество което би посегнало на свое.