Начало / Култура / Моден парад преди Коледа ще представи в Плевен Георги Ангелов

Моден парад преди Коледа ще представи в Плевен Георги Ангелов

За един ден Плевен ще се потопи в атмосферата на модните столици с новия „Парад на модата 2012-2013”, който Георги Ангелов организира по традиция преди Коледа.

Досега участие в предколедното издание на модния парад са заявили 12 дизайнери от София, Варна, Перник и Плевен. Сред тях са утвърдени създатели на родната модна линия  –  носители на националната награда „Златна игла”, както и млади техни колеги. Зрителите в театър „Иван Радоев” ще имат възможност да видят най-новите модни тенденции и да избират сред 150 нови модели облекла на модните къщи.

За първи път шоуто ще бъде разделено на две части – дрехи за ежедневието и официални тоалети за дамите, разкри Георги Ангелов. Акцент в модния празник ще бъдат модели и аксесоари, предназначени за абитуриентите, които отсега се подготвят са своя празник.

По традиция моделите и аксесоарите ще бъдат разпродадени веднага след спектакъла.
Тридесет манекенки от студиото на Георги Ангелов ще представят модните колекции с пластика и танц. Специално за случая са създадени музикално-сценични етюди, разкри организаторът на модното шоу.
Културната проява се подготвя под патронажа на кмета на Плевен проф. Димитър Стойков. Началото на спектакъла е от 19 часа на 16 декември. Билети вече се продават на касата на театъра

Прочетете също:

Четвъртото издание на фестивала „Шарено петле“ с рекорден брой постановки (прогрма)

В 18 часа тази вечер пред сградата на Драматично-кукления театър „Иван Радоев” официално ще бъде ...