Начало / Общество / Министър Лиляна Павлова ще открие заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Региони в растеж“ в Плевен

Министър Лиляна Павлова ще открие заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Региони в растеж“ в Плевен

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще посети Плевен в четвъртък, 27 октомври 2016 г. В 14.00 часа в хотел „Кайлъка“ тя ще открие Шестото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма  „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г.

Форумът се ще проведе на 27 и 28 октомври, като участие в него ще вземат още заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова, представители на ГД „Регионална и градска политика” на Европейската комисия, експерти от Министерството на здравеопазването, Главна дирекция „Регионална и градска политика“ в МРРБ и др.

По време на заседанието на Комитета за наблюдение ще бъдат дискутирани актуалното състояние на проектите по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г.  Ще бъде представен и  окончателен доклад за изпълнението на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г.

Прочетете също:

Областният започва консултации за съставяне на РИК – Плевен

На 5 февруари (неделя) Областният управител на област Плевен започва консултации за съставяне на Районна ...