Начало / Последни новини / Красимир Бислимов: Трябва да излизаме максимално концентрирани за всеки мач

Красимир Бислимов: Трябва да излизаме максимално концентрирани за всеки мач

Плевенският Спартак потегли с класическото 3:0 у дома над едноименния тим на град Трявна в Северозападната Трета аматьорска футболна лига. В отбора приемат спокойно първата победа в шампионата и вече мислят за гостуването на Академик в Свищов. Старши треньорът Красимир Бислимов определя обстановката като нормална.

„Уверени сме във възможностите си и следваме начертания план. Не си правим илюзии, че ще ни е лесно. Напротив, отборите са абсолютно равностойни. Трябва да излизаме максимално концентрирани за всеки мач. Всяко подценяване и липса на концентрация  ще доведе до препъване. Разполагаме с доста опитни футболисти и те напълно разбират подобна опасност. Малко по-трудно е с младите, които са половината от състава ни. Очаквам от тях възможно най-бързо да преминат границата от юношеския към мъжкия футбол. Всички – опитни и дебютанти получават еднакъв шанс. Който заслужи място той ще играе“, категоричен е треньорът.

Прочетете също:

Община Плевен осигури маски и дезинфектанти за кметствата, социалните, детски и учебни заведения

Заявените от Община Плевен количества дезинфектанти от лицензиран производител /за ръце, малки и големи повърхности/, ...