Акценти
Начало / Общество / Коледари от ДГ „Щурче” благословяха в Областна администрация Плевен

Коледари от ДГ „Щурче” благословяха в Областна администрация Плевен

Малки коледарчета от група „Симба” на детска градина „Щурче” зарадваха днес областният управител Мирослав Петров и служителите на Областна администрация Плевен.

С благословии за здраве, щастие и успехи те внесоха много празнично настроение, пресъздавайки българските традиции за един от най-хубавите празници – Коледа. Топъл кравай, сят – пресят, вит – превит връчи на областния управител водача на коледарите като благодарност за топлото посрещане и с пожелание за благоденствие и берекет.

„Бъдете все така усмихнати и лъчезарни. Очаровахте всички ни с таланта и артистичността си”, обърна се към малките гости областният управител на Плевен Мирослав Петров и пожела на децата Дядо Коледа да им донесе най-хубавите подаръци.

Както повелява традицията малките коледарчета получиха краваи и сушени плодове като благодарност за изречените благословии. Те имаха възможност да разгледат кабинета на областния управител и да се снимат с него.

Специалната изненада бе голяма сурвачка, изработена от децата в духа на народната традиция,  която те връчиха Мирослав Петров за здраве и благоденствие на цялата област

Прочетете също:

Георг Спартански: Призът от кампанията „Кмет на годината”е признание за Общината и плевенския бизнес  

Призът от ежегодната кампания „Кмет на годината” в категорията „Инвестиции и работни места”, голяма община, ...