Начало / Общество / Кметът на Кнежа с приз за най-добър социален партньор

Кметът на Кнежа с приз за най-добър социален партньор

Кметът на Община Кнежа Симеон Шарабански спечели приза “Най-добър социален партньор” – кмет за 2012 год. на Синдиката на българските учители, съобщават от пресцентъра на местната администрация. За “Синдикалист на годината” беше отличена Диана Церковска, учител в НУ “Кнежица” в Кнежа. Това стана на състояла се в столицата церемония, на която бяха проведени Седми национален конкурс “Синдикалист на годината”, Шести национален конкурс “Най-добър социален партньор – кмет и директор”, Четиринадесети национален конкурс “Журналист на годината” за 2012 год. на Синдиката на българските учители.

Европейският профсъюзен комитет за образование и Българският съюз удостоиха Симеон Шарабански и Диана Церковска с почетни дипломи за постигнатите резултати в сътрудничеството с Българския учителски съюз и за личния им принос за развитието и подобряването на социалното партньорство.

На 32-я синдикален съвет на Синдиката на българските учители бяха представени резултати от проучване за здравето, работоспособността и безопасността при работата на учителите, проведена бе и дискусия за това качествена ли е подготовката на бъдещите учители във висшите учебни заведения.

Прочетете също:

В Плевен палят празничните светлини на 1 декември

С приказния детски спектакъл „Елхичке, засияй над земята, огрей със звездата” ще бъдат запалени празничните ...