Начало / Последни новини / Кикбокс! Пенчев и Наковски биха сърби на гала вечер в Козлодуй

Кикбокс! Пенчев и Наковски биха сърби на гала вечер в Козлодуй

Кикбосьорите от плевенския клуб Скорпион – Димитър Пенчев и Симеон Наковски взеха победи над съперници от Сърбия в проведената гала вечер „ProFight 13“ в Козлодуй. Националният и балкански шампион Пенчев /в стиловете лоу кик и К-1/ бързо отказа Далибор Антич, нокаутирайки го в категорията до 71 кг. До 63 кг Наковски пък победи Лазар Лазаревич.

Още един плевенчанин участва в шоуто в крайдунавския град. Венелин Илиев се наложи над представителя на домакините Богдан Никифоров в категорията до 67 кг.

Участието на националния състезател Митко Пенчев в Козлодуй е част от подготовката му за европейското първенство за мъже в края на тази година. Основната част от тренировъчния процес на сина на световния шампион по кикбокс за професионалисти Камен Пенчев, президент и главен треньор на плевенския клуб ще протече в Плевен. Със сигурност ще бъдат проведени и лагери, като в последствие ще се уточнява времето, мястото и продължителността им. Като част от подготовката е предвидено участие в силния международен турнир „Bestfighters“ в италианския град Римини.

Прочетете също:

55-годишен е задържан вчера за управление на автомобил в нетрезво състояние

Около 17:20 часа в град Червен бряг на кръстовище, образувано от булевард „Христо Ботев“ и ...