Акценти
Начало / Любопитно / Кастингите за музикално ти ви шоу заобикалят Плевен

Кастингите за музикално ти ви шоу заобикалят Плевен

mik

Кастингите за музикално ти ви шоу ще заобиколят Плевен, става ясно от програмата им. Издирването на таланти за най-новото шоу на Нова „Големите надежди” стартира от днес, 26 януари, във Враца. В продължение на 11 дни екипът му ще търси забележителни гласове в 9 български града, но Плевен не е сред тях.

Домакини ще бъдат градовете Велико Търново (27 януари), Русе (28 януари), Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат от 3 до 5 февруари.

Създателите на формата ще дадат възможност за изява както на солови изпълнители, така и на дуети и групи в размер до пет деца. Желаещите плевенски деца да докажат качествата си ще трябва да се изявят на друга територия. Всяко дете между 4 и 14 години ще трябва да се представи с две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език, като избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове.

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...