Начало / Култура / Изложба “Споделена красота” на школа „Колорит” в Арт център Плевен

Изложба “Споделена красота” на школа „Колорит” в Арт център Плевен

Малките художници от арт школа „Колорит” ще представят в атрактивна изложба своите най-нови произведения на приложното изкуство. Нарекоха я „Споделена красота”.

„В три вида техники на приложното изкуство те изработиха новогодишни подаръци за своите семейства. Сътвориха красиви пластики от бяла италианска  глина за украса на елха, превърнаха естествени орехи, шишарки и шушулки в златна  искряща приказка.  На откриването на изложбата те ще поднесат своите новогодишни подаръци на родителите си”, научихме от ръководителката на школата Майя Ананиева.

Изложбата ще бъде съпроводена от Новогодишно парти на школата, на което ще има много изненади. Децата ще поднесат  свои картини върху фаянс на своите партньори, които подкрепят и популяризират тяхното творчество и многобройните им успехи по света. Ще има и томбола за уникални новогодишни свещници, изпълнения на деца от школата, които са изявени таланти и в областта на  музикалните изпълнения.

 Откриването  ще бъде на 15 декември 2016г. от 17.30ч. в Арт център Плевен и е част от културния календар на Община Плевен.

 

Прочетете също:

Общински съвет – Плевен гласува 5 000 лв. за лечението на проф.Недкова

Еднократна финансова помощ в размер на 5 000 лв. от бюджета на Община Плевен ще ...