Начало / Последни новини / Известни спортисти подкрепиха конкурса „Спортувай с послание”

Известни спортисти подкрепиха конкурса „Спортувай с послание”

Утвърдени родни спортисти със свои послания подкрепиха конкурса „Спортувай с послание“, който е инициатива на асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта: „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“. През последните две седмици се включиха световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, олимпийският ни шампион в тласкането на гюле Ружди Ружди, ММА боецът Деян Топалски, баскетболистите Деян и Калоян Иванови и каратистът Тодор Събев, съобщиха от асоциация „Докосни дъгата“.

Остава още месец до края на конкурса. До този момент със свои снимки и послания се включиха ученици от цялата страна. Мисията на инициативата е да покаже част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябва да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и да ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота. В конкурса могат да участват всички желаещи на възраст от 15 до 19 години, като условието е да бъде направена снимка, подчинена на темата спорт и към нея участникът да напише своето послание. Снимката с послание може да бъде изпратена на лично съобщение до фейсбук страницата на „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“ или на email: dokosnidugata@gmail.com, като към нея трябва да напишете името и годините си, както и училището, в което учите. Вашата снимка с послание ще бъде качена веднага на страницата на проекта във Фейсбук, след което вие ще можете допълнително да си я популяризирате. Крайният срок за изпращане на снимките е до 23:59 ч. на 31 август.

На 21 септември в сградата на Министерство на младежта и спорта с грамоти ще бъдат наградени всички участници в конкурса. Петимата ученици, чиито снимки с послания съберат най-много харесвания, ще получат специална награда от официалния партньор на конкурса “Техно арена”. Отличията ще бъдат връчени от министър Красен Кралев, зам.-министър Ваня Колева, екипа на Младежки политики към Министерство на младежта и спорта, д-р Денислава Ангелова и известни български спортисти.

Прочетете също:

Мариела Иванова е новият президент на Лайънс клуб Огледало Плевен

На официална церемония, проведена в град Елена, новият президент на Лайънс клуб Огледало – Плевен ...