Акценти
Начало / Образование / Иво Джокин с приз „Учител апостол”

Иво Джокин с приз „Учител апостол”

Лайънс България отличи Иво Джокин – директор на Общински център за извънучилищни дейности – с. Байкал, с приза „Учител апостол”.

Отличието му бе връчено от вицепрезидента на Лайънс България – Иван Байков, в присъствието на кмета на община Долна Митрополия – Поля Цоновска, и на президента на Лайънс клуб Огледало Мариела Иванова.

Иво Джокин е отличен с приза за подкрепата, която оказа при организирането на първия Лео лагер в базата на Общинския център в Байкал с деца – членове на Лео клубовете в Пловдив, Плевен и Свиленград.

Вече втора година дамите от Лайънс клуб Огледало даряват на деца с увреждания (синдром на Аспергер, Даун, аутизъм) от ЦСОП „П.Р.Славейков“ – Плевен, петдневен лагер в Общинския център в Байкал и призът е благодарност за сърцатата работа на Иво Джокин с тези деца.

Предстои Общинският център за извънучилищни дейности в село Байкал да бъде домакин на  първия Международен лагер на Лайънс интернешънъл с деца от цяла Европа.

 

 

Прочетете също:

Прекъсвания на електрозахранването в части от община Плевен ще има на 28 май

Ремонтни работи по електропровод 110 kV, който е собственост на Електроенергийния системен оператор, налагат промяна ...