Начало / Избори / Избори 2015 / ЗС „Александър Стамболийски” – Плевен представи кандидатите си за общински съветници

ЗС „Александър Стамболийски” – Плевен представи кандидатите си за общински съветници

Плевенските земеделци избраха нетрадиционно място и начин за официално представяне на кандидатите си за общински съветници в Плевен на предстоящия местен вот.  Председателят на  областната  структура на ЗС „Александър Стамболийски”  Януш Донев, който е носител на наградата  за меценатство на Клуба на дейците на културата в Плевен и общинският лидер Руси Мънков – дългогодишен журналист и началник на на управление „Култура” в Община Плевен,  събраха членове и симпатизанти на земеделската идея в ХГ „Илия Бешков”, за да открият официално кампанията си.

Срещата започна с  приятно духовно преживяване  с поезията на Маргарита Петкова и Добромир Банев. Двамата поети поднесоха рецитал по стихове от последната им стихосбирка  „Абсурдни времена”.

IMG_3594Петкова-Банев

На събитието присъства лидерът на ЗС „Александър Стамболийски” – Спас Панчев.  В обръщението си той подчерта, че ролята на Общинския съвет в местното управление е от изключителна важност, затова при избора на  общински съветници трябва да се подхожда  много отговорно. Панчев посочи, че в Плевен  Земеделският съюз предлага  кандидатска листа от добри професионалисти в различни области  и призова за подкрепата им на 25 октомври. Гласувайте не само вие, приканете  роднините и приятелите си да ни подкрепят , апелира той.

IMG_3601Руси Мънков - Панчев

Водач  на листата на ЗС „Ал. Стамболийски” в Плевен е  Януш Донев, втори е Руси Мънков. На шесто място е известният плевенски художник Петър Мичев. Общо 20 са регистрираните кандидати за общински съветници от ЗС „Александър Стамболийски” .

„Номерът ни  в бюлетината  –  11, е символен.  В Плевен се е провел първият конгрес на ЗС „Александър Стамболийски” и в Плевен Левски основава първия революционен комитет”, обясни Руси Мънков. Запомнете символа на тези две единици, когато отидете да гласувате, призова той.

купуването и продаването

IMG_3604земеделци

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...