Начало / Общество / Емил Конрад представя новата си книга тази седмица в Плевен

Емил Конрад представя новата си книга тази седмица в Плевен

Новата си книга „#Сподели“ ще представи тази седмица в Плевен популярният сред тийнейджърите Емил Конрад. Първата му книга „Нещата, на които не ни учат в училище“ се превърна в книгоиздателското събитие на 2015-а година и зае първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра (общо за двете й издания).

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима най-често в дома си и сам обработва видеата си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш”, „Асоциации” и „Войната на половете”. Понастоящем има стотици хиляди фенове във Facebook, YouTube и Instagram.

Конрад ще представи новата си книга в Плевен на 2 април, събота, от 13:00 часа в книжарница „Приятели“ – ул. „Васил Левски” 187 (срещу фонтаните).

Емил Конрад Сподели

Прочетете също:

Отдават под наем части от общински имоти в детски и учебни заведения в Плевен

Да се проведе публично оповестен конкурс и търг за отдаване под наем на части от ...