Начало / Култура / Емил Конрад гостува в Плевен за представянето на новата си книга „#Сподели“ (видео)

Емил Конрад гостува в Плевен за представянето на новата си книга „#Сподели“ (видео)

Популярният сред тийнейджърите Емил Конрад ще посети отново Плевен. Повод за срещата с плевенските му фенове е представяне на новата му книга „#Сподели“.

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима най-често в дома си и сам обработва видеата си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш”, „Асоциации” и „Войната на половете”. Понастоящем има стотици хиляди фенове във Facebook, YouTube и Instagram.

Първата му книга „Нещата, на които не ни учат в училище“ се превърна в книгоиздателското събитие на 2015-а година и зае първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра (общо за двете й издания).

Конрад ще представи новата си книга в Плевен на 2 април от 13:00 часа в книжарница „Приятели“ – ул. „Васил Левски” 187 (срещу фонтаните).

Емил Конрад Сподели

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...