Начало / Любопитно / Ексхибиционист без панталони плаши децата в Градската градина на Плевен

Ексхибиционист без панталони плаши децата в Градската градина на Плевен

DSCN3202

Ексхибиционист със свалени панталони демонтрираше безсрамно половите си органи в Градската градина на Плевен около 18 часа днес, видя репортер на infopleven. Мъжът беше заел удобна позиция до бившия клуб на СДС и демонстративно вдигаше и сваляше пантолоните и слиповете си в продължение на половин час. Любопитни малчугани го заглеждаха с широко отворени очи отдалече, без да посмеят да се приближат, но това явно не смущаваше изпълненията на „артиста”.

DSCN3205

Мъжът беше на видима възраст около 20 години и очевидно имаше психически проблеми. Демонстративните му прояви сякаш не направиха впечатление на никого от многобройните родители в Градската градина, тъй като за половин час никой от тях не реагира, нито позвъни на тел 112. Децата пък, които станаха свидетели на неприятните гледки, явно не посмяха да коментират с родителите си видяното и бързо бягаха в страни от неадекватния младеж.

DSCN3206

След 30 минутния „спектакъл” той вдигна панталоните си и започна да се разхожда из Градската градина, като ръкомахаше и си говореше сам.

DSCN3204

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...

Един коментар

  1. Това е Васко 🙂
    Живее на Сторгозия в бл.5, често „блокира“ кръстовището до поликлиниката.