Акценти
Начало / Здравеопазване / Д-р Мая Петрова е „Служител на годината” на РЗОК – Плевен

Д-р Мая Петрова е „Служител на годината” на РЗОК – Плевен

За втора поредна година РЗОК-Плевен проведе вътрешноведомствен конкурс за избиране на най-добрия служител за изминалата година. Целта на конкурса е колегите сами да определят този, който да бъде отличен за своя професионализъм, предприемчивост и находчивост, проявени през изминалата година, както и заради чисто човешките си качества. След проведено гласуване, с най-висок резултат се отличи д-р Мая Цанкова Петрова, контрольор в сектор „Договаряне и предварителен контрол на извънболнична медицинска и дентална помощ”.

На церемония в сградата на РЗОК директорът на Здравната касата д-р Пенка Стефанова връчи грамота „Служител на 2017г.“, както и специална поощрителна награда.

Д-р Петрова е дългогодишен служители на касата, започнал работа в РЗОК-Плевен през 2004г., като след кратко напускане на институцията от 2016 г. отново е служител в нея. Магистър със специалност „Медицина“, семейна с едно дете. Д-р Петрова е уважавана от колегите си както за професионализма, така и заради своята отзивчивост, принципност и позитивизъм, с което печели симпатиите не само на колектива, но и на договорните  партньори.

Прочетете също:

Георг Спартански: Проектите за реконструкцията на Автогарата и на площад „Свободата” не се правят предизборно

Проектите за реконструкция и обновяване на Автогарата и на площад „Свободата” и част от пешеходната ...