Начало / Общество / До 31 януари земеделци от Плевенско доказват реализирана продукция по схемите за обвързано подпомагане

До 31 януари земеделци от Плевенско доказват реализирана продукция по схемите за обвързано подпомагане

До 31 януари земеделските производители от Плевенско, които кандидатстват по схемите за обвързано подпомагане за плодове и зеленчуци и зеленчуци оранжерийно производство, могат да подават декларация по образец и да предоставят документи, които доказват минимални добиви и реализация на произведената продукция. Документите трябва да бъдат предоставени в този срок в Областната дирекция на Фонд „Земеделие“ по постоянен адрес на физическите лица и по адрес на управление на юридическите лица или едноличните търговци, информират от Държавен фонд „Земеделие“.
В декларацията ще е възможно да се отбележи площ, на която е отглеждана съответната култура, само до размера на заявената за подпомагане площ по схемите за плодове, зеленчуци и зеленчуци оранжерийно производство в подаденото общо заявление за подпомагане – Кампания 2015. Помощта се определя на хектар, като се отчита изискването за минимален добив, съгласно приложение № 5 на Наредба 3 от 17.02.2015.

Прочетете също:

В Гулянци се подготвят да посрещнат Великденските празници в условията на пандемия

За предстоящите Великденски празници вратите на храма „Свети Георги Победоносец” в Гулянци  ще бъдат отворени. ...