Начало / Общество / Днес в Кайлъка откриват Summer End camp- Сбогом лято 2016

Днес в Кайлъка откриват Summer End camp- Сбогом лято 2016

В 11 часа на Бригадирската поляна в парк „Кайлъка” днес ще бъде поставено началото на инициативата Summer End camp- Сбогом лято 2016. Организатор е  Младежкият общински парламент в Плевен.

От 8 до 11 септември (включително) на Бригадирската поляна ще има серия от интересни прояви и занимания за малки и големи.

Днес в 11 часа са заниманията с рисуване, апликаци и оригами. От 15:30 часа започват турнири по белот, шах и  „Не се сърди  човече”. От 19 часа за любителите на българското кино започва кино вечер с прожекция на филмите „С деца на море”, а след това „Тилт”. Входът за киното е 1 лв.

Ето какво съдържа програмата в следващите дни:

На 9 септември от 14:00 часа започват турнири по волейбол и  футбол . От 17 часа е началото на демонстративен мач на девойките от  ФК „Гунди“ с треньор Сотир  Пецанов . От 19:30 часа е концертът на  група taking heed, а преди  тях  сцената ще подгрее малкият Мартин Малкодански.

На 10 септември  от 11:00 часа ще бъде  открит Пиратски ден. Малки  и големи  ще изработват пиратски маски и  шапки, а след това ще търсят пиратско съкровище. От 19 часа предстои  втората кино  вечер с класиката „Войната на таралежите” и „Баш майстора”.

На 11 септември  от 11:00 часа ще бъде открита театрална работилници, а от 19:00 часа ще започне финалният концерт „Сбогом лято 2016“.

Организаторите на инициативата обещават много  награди както за малки, така и за големи

Събитието се реализира със съдействието на: Община Плевен, Областна администрация Плевен, Образователен център „Комлед”, Кафе клуб „ Umbrella”.

 

Прочетете също:

Предстои нов избор на превозвачи по автобусни линии за 10 маршрутни разписания от квотата на Община Плевен

Да се проведат обществени поръчки за обществен превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, ...