Начало / Общество / Дискусия за слинговете, кърменето и връзката между тях ще се проведе в Плевен

Дискусия за слинговете, кърменето и връзката между тях ще се проведе в Плевен

Среща с гост-водещ Яна Мицева на тема слингоносене ще се проведе другата седмица в Плевен. Тя е организирана от  Ла Лече Лига – Плевен, а на нея ще бъде обсъдено каква е връзката между кърменето и слингоносенето и какви са ползите от слингоносенето за бебето и за майката. По време на срещата плевенските майки ще имат възможност да тестват различни слингове и ергономични раници и да видят различни начини на вързване.

Яна Мицева е сертифициран консултант по носене на бебето в слинг и ще бъде насреща, за да сподели техники и хитрини, които да улеснят бебеносещите родители. Тя ще отговори на често задавани въпроси относно бебеносенето, като защо е нужен физическият контакт; бебето иска да бъде носено – нужда или каприз е това; как да разбера кой слинг е подходящ; кои са основните положения при връзване в слинг, за които да се внимава и т.н. Всички присъстващи ще имат възможност да зададат и индивидуални въпроси по темата.

Дискусията ще се проведе в „Щипка любов“, което се намира на бул „Русе“, на 21 март, понеделник, от 10 до 13 часа. Срещата може да бъде посетена от всеки заинтересован напълно безплатно.

Прочетете също:

Отдават под наем части от общински имоти в детски и учебни заведения в Плевен

Да се проведе публично оповестен конкурс и търг за отдаване под наем на части от ...