Начало / Политика / Голям интерес към приемния ден на Румен Петков

Голям интерес към приемния ден на Румен Петков

При голям интерес премина приемният ден на лидера на ПП АБВ Румен Петков в Плевен. Над 30 граждани пожелаха да споделят проблемите и тревогите си с политика. Част от тях са представители на малките производители на възобновяема   ел. енергия.Общо 247 фирми участват в Сдружението и повечето са пред фалит. Те доплащат месечно от продажба на лично имущество и кредити средно между 800 и 2000 лева, в зависимост от мощността, която управляват , между 30 и 90 киловатчаса.

Румен Петков се ангажира да информира писмено министъра на енергетиката за проблемите в сектора.

Други граждани в Плевен се притесняват от ликвидирането на малкия и среден бизнес в града.Те дават като пример процедурите за снабдяване с храна на учебни и болнични заведения,  посочват и примери за проблеми в реализацията на програмата „плод и мляко“. Според тях, малкият и среден бизнес в Плевен е на ръба на фалита.

Сред проблемите, поставени от плевенчани, са и безработицата в региона, лошата инфраструктура, проблемите с бездомните кучета и чистотата на града.

Прочетете също:

За укрепване на свлачището в Коиловци са необходими близо 54 хил. лева

Инженерно-геоложко проучване на периодично активното свлачище,регистрирано в урбанизираната територия на с. Коиловци и прекъсващо участък ...