Акценти
Начало / Политика / От ГЕРБ Плевен категорично осъждат поведението на управителя на ОФ „Паркстрой”

От ГЕРБ Плевен категорично осъждат поведението на управителя на ОФ „Паркстрой”

Членовете на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен категорично осъждат поведението на управителя на общинска фирма „Паркстрой” Красимир Петров по време на инцидента, разиграл се на 26 август 2016 г. в общинска фирма „Паркстрой“ ЕООД, с общинските съветници Христослав Михайлов от ГЕРБ, Христомир Христов и Светослав Доков от група „Патриоти за Плевен”.

Считаме за недопустимо подобно поведение за управител на общинска фирма, което е демонстрация на неуважение към институцията Общински съвет.

Ние от ГЕРБ – Плевен нееднократно и категорично сме заявявали необходимостта от освобождаването на Красимир Петров като управител на общинска фирма „Паркстрой”. Недоумяваме, защо кметът на Община Плевен г-н Георг Спартански, така ревностно, със зъби и нокти защитава кандидатурата на Красимир Петров за нов мандат като управител на Общинска фирма „Паркстрой”, след като Петров си позволява да лъже  както общинските съветници, така и самия кмет. Къде е моралът в политика, г-н Спартански?

Настояваме незабавно г-н Спартански да оттегли жалбата си от Административен съд Плевен срещу решението на Общински съвет – Плевен за назначаването на Сашо Стоев за управител на фирма „Паркстрой” и освобождаване на лицето Красимир Петров.

Прочетете също:

Хората от Гулянци се помолиха за здраве и благоденствие

За осма поредна година жители и гости на Гулянци се стекоха в храма „Св. Георги ...