Начало / Общество / В Кнежа затварят улици заради ремонти на ВиК-мрежата

В Кнежа затварят улици заради ремонти на ВиК-мрежата

ВиК ремонт

В Кнежа затварят улици заради ремонти на ВиК-мрежата, информират от пресцентъра на Общината. Строително-монтажните работи са свързани с първия етап от доизграждането, реконструкцията и рехабилитацията на водната инфраструктура в селището.

20 дни (считано от днес) ще бъде затворена улица  „Стефан Цанов” – от ул. „Цар Самуил” до ул. „Солун”, заради работа по канализацията. Обходният маршрут е през улици „Цар Самуил”, „Лозенец” и „Солун”. За три дни ще бъде затворена улица „Цар Самуил” – от ул. „Марин Боев” до ул. „Лозенец”, като обходният маршрут е през улици „Марин Боев” и „Димитър Бутански”. Причина за затварянето е работа по водопроводната мрежа.

Улица „Христо Ботев” ще бъде затворена също за три дни – от ул. „Ивайло” до ул. „Опълческа”. Обходният маршрут е през улици „Никола Петков” до „Опълченска”. Причина за затварянето е подготовка за асфалтиране.

Улица „Ивайло”  ще бъде затворена за 3 дни – от ул. „Никола Петков” до ул. „Димитър Бутански”, като обходният маршрут е през улица „Никола Петков”. Причина за затварянето е работа по водопроводната мрежа. За два дни ще бъде затворена улица „Александър Стамболийски” – от ул. „Опълческа” до ул. „Марин Боев”. Причината е – асфалтиране на участъка.

 

Прочетете също:

Общински съвет – Плевен гласува 5 000 лв. за лечението на проф.Недкова

Еднократна финансова помощ в размер на 5 000 лв. от бюджета на Община Плевен ще ...