Начало / Общество / Втори мандат за Ивайло Тодоров начело на Районна прокуратура – Червен бряг

Втори мандат за Ивайло Тодоров начело на Районна прокуратура – Червен бряг

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, след успешен първи мандат, с 10 гласа „за“ единодушно преизбра Ивайло Тодоров за втори мандат административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Червен бряг. След успешен първи мандат, сега му бе гласувано доверие единодушно с 10 гласа „за“ , информират от прокуратурата.

Прокурор Ивайло Тодоров  има над 18 години юридически стаж като следовател и прокурор в органите на Прокуратурата на Република България. Бил е помощник следовател в ОСлС – Плевен, съдебен кандидат в Окръжен съд – Плевен и следовател в ОСлС- Плевен. От 2006 г е прокурор в Районна прокуратура – Плевен, а от 2012 г. е административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Червен бряг.

След успешен първи мандат Прокурорската колегия на ВСС преизбра единодушно прокурор Тодоров отново за ръководител на Районна прокуратура – Червен бряг.

В своята Концепция за стратегическо управление на дейността на Районна прокуратура – Червен бряг, той залага на постигането на още по-голяма ефективност и бързина на работа на прокуратура. Като следва да се продължи добрите практики: на взаимодействие между прокуратурата и полицията, анализиране на причините за връщане на делата, с цел свеждането им до минимум и засилване на административно–съдебния надзор и надзора за законност.

Снимки: prb.bg

Прочетете също:

Оставиха в ареста двамата обвиняеми за убийството в Кнежа

Състав на Окръжен съд – Плевен наложи днес на двамата обвиняеми за убийството на шестнадесетгодишния ...