Акценти
Начало / Общество / Благотворителна кампания за лечението на Влади ще се проведе в Плевен

Благотворителна кампания за лечението на Влади ще се проведе в Плевен

Поредна благотворителна кампания в подкрепа на плевенчанина Владимир Петров ще се проведе в Плевен. Тя ще протече на 11 и 12 март, когато ще се състоят концертите на Плевенска филхармония с Орлин Горанов и Галя Ичеренска в читалище „Съгласие-1869“. Всички почитатели на хубавата музика могат да се включат в благотворителната инициатива „Надежда за Влади“, която ще протече в двата дни в читалището. Тогава ще бъдат предлагани картички на цена 5.00 лв., а също ще има и специална кутия за дарения.

Владимир Петров се нуждае от средства, за да продължи възстановяването си след претърпяна катастрофа. Младият 25-годишен плевенчанин се нуждае от 9 000 долара.

Влади остава инвалид след катастрофа с мотор през април 2012 г., при която получава тежка мозъчна контузия. След близо три месеца, в кома се установява, че той не може да се движи и говори. В резултат на последвалите множество операции и грижи в момента Владимир е в по-добро състояние, но е на инвалиден стол и се нуждае от продължаващо лечение.

Дарителската сметка на Влади:
IBAN: BG10FINV91501316670089 в „ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА“
Титуляр:Владимир Галинов Петров

 

Прочетете също:

Искане за прихващане или възстановяване на надвнесени суми вече може  да се подава и онлайн

Нова електронна услуга на НАП дава възможност на потребителите да подават онлайн искане за възстановяване ...