Начало / Общество / Благотворителен щанд за мартенички подреди Сдружението на сираците в Плевен

Благотворителен щанд за мартенички подреди Сдружението на сираците в Плевен

Ако още не сте купили мартенички за близки и приятели, можете да направите това от благотворителния щанд, който подредиха от Националното сдружение на сираците в България. Днес и утре от 10:30 часа до 17:30 часа, на третия етаж  в търговски център „Макси” на щанда ще се продават ръчно изработени мартенички с благотворителна цел..

 Мартениците са изработени от деца от Център за настаняване от семеен тип „Изгрев” град Варна, а средствата ще бъдат използвани за подпомагането на абитуриенти  в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта в рамките на инициативата „Фестивал на красотата – Плевен 2017”.

Всеки може да подкрепи инициативата, като дари и средства в специално поставената за целта урна.

В понеделник щандът с мартеничките ще се премести в ресторант „Ростов” в Плевен, където от 12.30 часа ще започне церемонията по връчването на приза „Добротетел на 2016”,с който Националното сдружение отличава фирми, организации и личности, подпомогнали през годината благотворителната дейност на организацията.

Прочетете също:

Напредва модернизацията на пречиствателната станция в с. Божурица

Напредват дейностите по реконструкция и модернизация на пречиствателната станция в с. Божурица, община Долна Митрополия, ...