Начало / Образование / Белла Хараламбова с награда от международен конкурс за учители

Белла Хараламбова с награда от международен конкурс за учители

Белла Хараламбова, старши учител по музика в Национално училище по изкуства „Панайот Пипков” – Плевен е отличена с втора награда в категория есе във Втория международен конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение и възпитание на децата и учениците – 2015”. Наградата – грамота и парична премия от 300 лв., плевенеският педагог получава за есето си „Предизвикателството да бъдеш мотивиран педагог”.

Близо 150 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до дванадесети клас, от извънучилищните образователни звена, както и директори, експерти по образование, научни работници и преподаватели от педагогическите факултети на ВУЗ, от цялата страна и чужбина, са участвали със свои разработки в международния конкурс.

Организатори са Синдикатът на българските учители, Фондация „Устойчиво развитие за България” и Санаторно-оздравителният комплекс (СОК) „Камчия”, с подкрепата на Министерството на образованието и науката. Жури в състав: председател – доц. д-р Райна Захариева и членове – Величка Николова, Деница Танева и доц. Емилия Лазарова – Генчева, съвместно с представители на партниращите организации е определило победителите в съответните категории.

Церемонията по награждаването на отличените преподаватели се е състояла по време на националния семинар на тема „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците”, който се проведе от 1 до 5 септември 2015 г. в СОК „Камчия”.

 

Прочетете също:

Закопчаха жена отмъкнала лични документи на баба

На 20 февруари 2020 година в РУ – Долна Митрополия е получен сигнал от 73-годишна ...