Акценти
Начало / Общество / Басейнова дирекция – Плевен прововокира млади хора с конкурс за изработване на лого

Басейнова дирекция – Плевен прововокира млади хора с конкурс за изработване на лого

Басейнова дирекция за управление на водите Дунавски район (БДУВДР) с център Плевен обявява конкурс за изработване и избор на лого. От дирекцията се обръщат към младите хора на възраст от 16 до 26 години да изпратят свои проекти. Изискването е проектите да са новаторски, оригинални, разбира се – авторски, и да се асоциират с дейността на Басейнова дирекция.

Предложения ще се приемат до 5 юни, когато се отбелязва Деня на околната среда. След което специално жури ще оцени и ще избере логото победител.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 29 юни – Ден на река Дунав, когато ще бъдат наградени и победителите. Авторът на проектът, класиран на първо място, ще получи преносим компютър. За второ място наградата е фотоапарат, а за трето – електронна книга.

Условията за участие в конкурса, както и специална регистрационна форма, са  публикувани на интернет адреса на БДУВДР – Плевен.

Прочетете също:

В Панорамата ще представят изложба за храм-паметника в град Шипка

Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа“ ще гостува в Плевен с изложба, посветена на 120-ата годишнина от освещаването ...