Акценти
Начало / Спорт / Ясна е новата дата за отложените заради снега срещи от 11-ия кръг на В група

Ясна е новата дата за отложените заради снега срещи от 11-ия кръг на В група

БФС-300x223Шестте отложени срещи от 11-ия кръг на Северозападната „В“ група, които трябваше да се играят на 26 октомври, ще се проведат на 16 ноември. Това информират от Зоналния съвет на Българския футболен съюз, съобщи сайтът plevensport.eu. Така двубоите Спартак (Плевен) – Ситомир (Никопол), Ювентус (Малчика) – Партизан (Червен бряг), Ботев (Луковит) – Левски 2007, Павликени – Етър (Велико Търново), Видима-Раковски (Севлиево) – Академик (Свищов) и Янтра (Габрово) – Ком (Берковица) ще се състоят след провеждането на последния есенен кръг, който по програма е предвиден за 9 ноември. По този начин краят на първия полусезон се отлага с една седмица.

Отлагането на двубоите за след края на редовния сезон не е в полза за отбора на Спартак, тъй като в предстоящото дерби срещу Бдин във Видин, от състава ще отсъства титулярният централен бранител Кристиян Григоров, който е наказан за един мач.

Най-вероятно за негов заместник ще бъде предпочетен юношата Васил Михайлов, който в последните няколко срещи на „синьо-белите“ се включи доста добре и показа стабилна игра и завиден потенциал.

Припомняме, че двубоят между Бдин и Спартак, който ще се проведе на 2 ноември (неделя) ще бъде предаван пряко по телевизия Канал 3, като началото на живото предаване е предвидено за 15.00 часа.

 

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...