Акценти
Начало / Общество / Шуменска фирма ще извършва предпроектното проучване по проект „Интегриран градски транспорт на Плевен – фаза 2“

Шуменска фирма ще извършва предпроектното проучване по проект „Интегриран градски транспорт на Плевен – фаза 2“

Шуменска фирма спечели обществената поръчка за „Изготвяне на Предпроектно проучване, Анализ „Разходи – Ползи“ и финансов анализ във връзка е кандидатстване на Община Плевен с проект: „Интегриран градски транспорт на Плевен – фаза 2“ по Оперативна Програма „Региони в Растеж“ 2014-2020 г. Това става ясно от публикуваният протокол на сайта на „Тролейбусен Транспорт“ – Плевен.

Комисията, назначена от инж. Ангел Несторов – управител на „Тролейбусен Транспорт“ ЕООД, за разглеждане, оценка и класиране на подадените оферти, е провела заседание на 25 април.

За участие са били подадени две оферти – от „Инвестиционно Проектиране“ ЕООД, гр.Шумен, с вх.№ 153/22.04.2016 г. и „Агенция Стратегма“ ООД, гр.София, с вх.№ 154/22.04.2016г. Поради неточности в документите на софийската фирма, комисията е приела единодушно, че офертата на участник „Агенция Стратегма“ ООД, гр.София не отговаря на изискванията поставени в публичната покана и документацията за участие и поради тази причина тя е отстранена от участие.

Техническите и ценовите предложения на спечелилия участник „Инвестиционно Проектиране“ ЕООД, гр. Шумен са да изпълни поръчката за 27 календарни дни, като предложената цена за това е 63 030.00 лева без ДДС. Обявената прогнозна стойност в обществената поръчка бе на стойност 66 000 лева.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...