Начало / Общество / „Шоу на колела“ събира любителите на състезанията в Червен бряг

„Шоу на колела“ събира любителите на състезанията в Червен бряг

Община Червен бряг приканва всички желаещи да се включат в състезанията за майсторско управление на велосипеди и автомобили под мотото „Шоу на колела”. Те ще се проведат на 5 септември, събота, и са част от програмата на традиционния Червенобрежки панаир.

Състезанието за управление на велосипеди ще започне в 15:00 часа на централния градски площад „Марко Ненков”. В него могат да вземат участие деца на възраст от 8-12 години. За победителите са осигурени разнообразни награди  – скейтборд, дарц, футболна топка „Puma” и волейболна топка „Wilson”.

Състезанието за майсторско управление на автомобили ще започне в 17:30 часа, като участниците ще бъдат проверени за валидно свидетелство за управление на МПС. За класиралите се на първите места са осигурени атрактивни награди – акумулатор 65 Ампера, масло за двигател и спрей за табло, автокоплект и авто прахосмукачка.

Желаещите да вземат участие в организираните състезания „Шоу на колела”, могат да се запишат в ЦУИГ – сградата на общинска администрация Червен бряг, на тел. 0659/ 94154 или на съдийската маса в деня на провеждане на състезанията.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...