Акценти
Начало / Култура / Фотоизложба разказва за най-вълнуващите мигове от 28-то издание на Лауреатските дни „Катя Попова“

Фотоизложба разказва за най-вълнуващите мигове от 28-то издание на Лауреатските дни „Катя Попова“

фотоизложба Лауреатски дни

Фотоизложба разказва за най-вълнуващите мигове от 28-то издание на Международния музикален фестивал Лауреатски дни „Катя Попова“. 17 снимки на четирима фотографи представят лауреати и диригенти от предходното издание на музикалното събитие. Изложбата е експонирана във фоайето на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ и беше открита в 17,30 часа днес.

фотоизложба Лауреатски дни

Автори на селектираните работи са фотографите Деница Рулинска – Иванова, Милен Маринов, Александър Илиев и Марин Кърнолски. Сред първите посетители на събитието беше Алеко Антонов, диригент и дългогодишен директор на агенция “Музика” в Плевен.

Алеко Антонов

В четирите дни от тазгодишния фестивал – 23-26 септември, желаещите фотографи ще имат възможност да снимат всеки момент от събитието и да участват във втори фотоконкурс – едно от съпътстващите събития на 29-тото издание на Лауреатските дни. Най-добрите ще получат фотографска техника, информира Мартин Кърнолски, организатор на музикалното събитие, което стартира след дни. Изложбата с най-добрите творби ще бъде представена в средата на месец октомври.

фотоизложба Лауреатски дни

фотоизложба Лауреатски дни

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...