Начало / Последни новини / ФК „Партизан” спечели отново Купата на Община Червен бряг

ФК „Партизан” спечели отново Купата на Община Червен бряг

За четвърта поредна година ФК „Партизан” – Червен бряг вдигна Купата на Община Червен бряг в Общинския футболен турнир, който се проведе в края на миналата седмица.

В продължение на пет футболни вечери 7 отбора се съревноваваха за Купата на Община Червен бряг. Финалните срещи се играха на 31 юли, когато в оспорвани двубои бяха определени крайните победители. Малкият финал срещна отборите на ФК „Искър” Чомаковци и тима на РУ – МВР (Червен бряг) за определяне на бронзовите медалисти, а непосредствено след това се игра и големият финал, между ФК „Партизан” и „Левски” Сухаче.

Двата отбора стигнаха до този мач след като, още първата вечер от Турнира, отборът на Полицията загуби от ФК „Партизан” с 0:2, а втората вечер ФК „Искър“ загуби от ФК „Левски“ с 0:5 . В следващите срещи полицаите победиха „Ботев” Рупци с 3:0, а „Искър” Чомаковци отстрани „Дреновец” Горник с 3:1.

На финала между ФК „Партизан” и ФК „Левски“, през двете полувремена зрителите на градския стадион станаха свидетели на изключително динамична игра. След края на редовното време на мача крайния победител в турнира стана червенобрежкият тим, с резултат 2:0.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...