Акценти
Начало / Спорт / Фенове от Плевен желаят успех на Лудогорец, но ще дерат гърла за Реал Мадрид

Фенове от Плевен желаят успех на Лудогорец, но ще дерат гърла за Реал Мадрид

10656480_1017303108295883_641136349_n

„С риск да натрупам много негативи, казвам най-отговорно, че ние ще застанем зад Реал Мадрид, въпреки всичко и всеки, ще дерем гърла за 10-кратния шампион на Европа”, откровен е Димитър Николов, лидер на местния фенклуб на Реал Мадрид, когото потърсихме за коментар по повод предстоящата среща.

Плевнските фенове  на Реал Мадрид очакват с огромен трепет датата 1 октомври 2014 г., когато техният любим отбор идва в София за мача  с Лудогорец и определят събитието като подарък от съдбата и се подготвят подобаващо за него, сподели Николов.

Той всекидневно отговаря на един и същи въпрос, зададен от познати и напълно непознати фенове  – каква ще е организацията за визитата в София. И на най-важния въпрос – как да си осигурят билети.  „С членовете на фенклуба и хората около мен работим по въпроса с организирането на екскурзия до София за мача Лудогорец – Реал Мадрид и ще направим всичко по силите си възможно най-много запалянковци да се сдобият с билет и да присъстват на това невиждано събитие”, обясни Николов и подчерта, че при определяне на бройката за билети с предимство ще са членовете на фенклуба.

Все пак това е моята роля,  възложена ми от официалния фенклуб  и аз съм длъжен да помагам на момчетата, каза Димитър Николов.

От Фенклуба на Реал Мадрид желаят искрено успех на Лудогорец в Шампионска лига и благодарят на тях и на съдбата, че довеждат в България отборът на сърцата им.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...

Един коментар

  1. Как може да взема два билета за мача Лудогорец -Реал Мадрид ?Може ли други хора ,които не са членове на фен клуба да пътуват с групата Ви?