Акценти
Начало / Крими / Трима без книжки се натъкнаха на полицаи в Плевенско

Трима без книжки се натъкнаха на полицаи в Плевенско

Полиция 

Трима без книжки се натъкнаха на полицаи в Плевенско. На 11 юни в 17.05 часа в село Обнова при проверка на водача на мотопед „Малагути“ – 33-годишен местен жител, е установено, че управлява без съответното свидетелство в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 11 февруари 2014 година. Уведомен е прокурор от РП Левски.

В същото нарушение е засечен и 22-годишен от село Асеновци. Проверката е извършена на 12 юни в 1 часа в селото. Мъжът е бил зад волана на „БМВ”. Наказателното му постановление е влязло в сила на 26 септември 2013 година. Сезирана е прокуратурата.
По случаите са образувани незабавни производства.

На 11 юни около 20.15 часа в град Червен бряг при проверка лек автомобил „Мицубиши – Колт“ е установено, че 21-годишен от село Лепица управлява без книжка в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление в сила от 23 април 2014 година. По случая е образувано бързо полицейско производство. Работа продължава разследващ полицай. Уведомен е дежурен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...