Начало / Образование / С концерт и изложба отбелязаха Великден в ОУ „Св. Климент Охридски”

С концерт и изложба отбелязаха Великден в ОУ „Св. Климент Охридски”

Концерт ОУ "Климент Охридски"

Празничен Великденски концерт се състоя в Актовата зала на Основно училище „Св. Климент Охридски” в Плевен, информираха за infopleven от школото. Изявата беше посветена на всички пролетни празници и с наслов „Пак на пролет ухае, пак ухае на цветя”. Концертът е традиционен за училището, учениците и техните учители, които с огромно желание и старание се готвиха за него, за да зарадват публиката.

Концерт ОУ"Св. Климент Охридски"

Празничният концерт продължи 1 час, в който гостите бяха впечатлени от разнообразните изпълнения на учениците. Малките творци покориха сцената и обраха овациите на публиката със своите песни, танци и стихове, посветени на пролетните празници.

Концерт ОУ"Св. Климент Охридски"

Директорката на училището Татяна Христова благодари на децата и техните учители за труда, желанието и старанието, с които подготвиха концерта. Пожела им светли Великденски празници, много здраве, късмет и нови успехи.

По повод Великденските празници във фоайето на училището е подредена тематична изложба с творби на учениците, изработени в учебните часове и в групите по Проект „УСПЕХ”.

изложба Великден

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...