Акценти
Начало / Култура / Със седем биса завърши концертът на Георги Христов в Плевен

Със седем биса завърши концертът на Георги Христов в Плевен

Георги Христов в Плевен

До краен предел беше изпълнена снощи залата на Драматичния театър за концерта на  Георги Христов в Плевен, с който певецът стартира есенния лъч на Националното си турне – 2014г. Публиката посрещна и изпрати на крака с пламенни аплодисменти своя любимец. 

За пореден път феновете на Георги Христов останаха очаровани от безупречните му живи изпълнения, от искреността и отдадеността му… Седем биса, необятна любов и неутолима жажда за още…

Неслучайно тази вечер Георги Христов изпълни за първи път предпремиерно най-новия си сингъл „Изгарям”, който тръгна в национален ефир на Международния ден на музиката – 1 октомври, и който ще даде име на предстоящия му албум. Автор на музиката и аранжимента на песента е Димитър Гетов, чийто роден град е именно Плевен. Двамата музиканти имат дългогодишно успешно сътрудничество, което датира от първия голям хит на певеца, сочен и за негова визитна картичка – „Черно и бяло”. 

Почитателите на Георги Христов в Плевен имаха шанса да се насладят и на едни от най-големите хитове на любимия си певец, както и на още някои от новите му композиции, които не са звучали на плевенска сцена.

Следващият концерт от националното турне на Георги Христов – 2014г. е на 23 октомври в Русе.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...