Начало / Спорт / Съдия от Търново ще свири дербито „Спартак” – „Видима” – Раковски

Съдия от Търново ще свири дербито „Спартак” – „Видима” – Раковски

съдияЕлитният великотърновски съдия Станислав Ставров е определен от Зоналния съвет във Велико Търново да ръководи предстоящото дерби между Спартак (Плевен) и Видима-Раковски (Севлиево), пише plevensport.eu. Негови асистенти ще бъдат Георги Дойнов и Милен Арабаджиев. Четвърти рефер ще е Стоян Стоянов от Враца, а дежурен делегат – Николай Василев от Монтана. В другия интересен мач от кръга – Етър – Левски 2007, главен арбитър ще бъде Даниел Цолов от Монтана, с помощници – Николай Михайлов и Веселин Найденов. Срещата ще се състои в град Трявна, поради ремонт на стадион „Ивайло“ в старопрестолния град.

Врачанин пък ще свири домакинството на Партизан (Червен бряг) с Ком (Берковица). На Росен Гановски ще помагат Владимир Палански и Светлин Иванов, а четвърти рефер ще бъде Тихомир Маринов от Ловеч.

Мачът в Никопол между Ситомир и Янтра (Габрово) е поверен на Никола Атанасов от Велико Търново, а негови асистенти ще бъдат Йорданка Корчева и Светослав Стефанов.

В последния двубой с отбор от нашата област, в Малчика местния Ювентус ще посрещне Павликени, като срещата ще се ръководи от габровеца Петър Кузев, а Калин Кинов и Валери Каблан ще му асистират.

Всички срещи ще се играят на 31 август (неделя) от 18.00 часа, като мачът в Плевен ще бъде предават пряко по телевизия Канал 3.

 

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...