Акценти
Начало / Спорт / Съдия от Ловеч ще свири мача на „Спартак” в Павликени

Съдия от Ловеч ще свири мача на „Спартак” в Павликени

съдияЛовешкият рефер Ивайло Петров ще ръководи гостуването на Спартак (Плевен) в Павликени, пише plevensport.eu. Срещата, която ще се проведе на 24 август (неделя) от 18.00 часа е от втория кръг от първенството на Северозападната „В“ група по футбол. Помощници на Петров ще бъдат Пламен Хинков и Венцислав Банчев. За четвърти съдия Зоналния съвет на БФС във Велико Търново определи Христо Минков от Габрово, а дежурен делегат ще бъде неговия съгражданин Николай Петров. Припомняме, че „синьо-белите“ от Плевен започнаха новия сезон с разгромна победа у дома в регионалното дерби срещу Ювентус (Малчика) с 6:0.

Отборът от Малчика пък ще гостува за втори път поред, като визитата им в Козлодуй на местния Ботев е поверена на плевенчанина Мирослав Михайлов с асистенти Стефан Пецанов и Асен Крумов. Реферът от Монтана Николай Малджански пък ще ръководи гостуването на Ситомир (Никопол) на Ботев (Луковит). Негови помощници ще бъдат Емил Любенов и Даниел Иванов от Видин.

Николай Атанасов от Велико Търново ще бъде главен съдия на двубоя между Янтра (Габрово) и Партизан (Червен бряг), като ще му помагат Владимир Велев и Славян Добрев. Интересният мач между Левски 2007 и Академик (Свищов) е поверен от ЗС на БФС на Симеон Къчовски от Враца, като негови асистенти ще бъдат Ивайло Живков и Цветан Христов.

 

 

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...