Акценти
Начало / Спорт / Съдия от Габрово за трети път свири мач на Спартак

Съдия от Габрово за трети път свири мач на Спартак

съдия футболенГабровецът Павел Мичев ще ръководи дербито от предстоящия 12-ти кръг от първенството на Северозападната „В“ група между отборите на Бдин (Видин) и Спартак (Плевен), информира plevensport.eu.Това е трети двубой на габровския рефер, който ще свири на „синьо-белите“ от началото на сезона. Преди това Мичев беше главен арбитър на срещата от първия кръг между Спартак и Ювентус (6:0), както и на възловия мач Академик (Свищов) – Спартак, завършил при нулево реми. Асистенти на габровеца ще бъдат съгражданите му Енчо Енчев и Никифор Велков. За дежурен делегат е определен Николай Василев от Монтана, а за четвърти съдия – Симеон Къчовски от Враца. Срещата във Видин ще се предава пряко по телевизия Канал 3 и ще започне от 15.00 часа на 2 ноември, неделя.

Врачанска съдийска тройка пък ще следи за спазването на футболните правила по време на областното дерби между Ситомир (Никопол) и Ювентус (Малчика). Тя е в състав – Илиян Маринов (главен), Ивайло Живков и Цветан Христов (помощници).

Интересният двубой между Левски 2007 и Янтра (Габрово) ще свири търновецът Светослав Стефанов, а странични рефери ще бъдат Георги Дойнов и Едуард Кендерян, също от старопрестолния град. Двата отбора са съседи в класирането, като Бърканичков и компания са шести с 16 точки, а габровци – осми, с две по-малко.

В Червен бряг на мача Партизан и ОФК Павликени от ЗС на БФС са изпратили ловешка съдийска бригада. Срещата ще ръководи Никола Петров, а по тъчлиниите ще вдигат флага Пламен Хинков и Венцислав Банчев.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...